Mitä jos…

Voit kutsua meitä taikauskoisiksi jos haluat, mutta niin se vaan oli, että ennen Milanoa emme uskaltaneet sopia yksiäkään treenejä Milanon jälkeiselle ajalle. Emmehän me voineet sopia treenejä Glasgow’ta ajatellen kun emme olleet varmoja että pääsemmekö sinne edes. Toki luotimme omaan tekemiseen mutta ensin piti katsoa kaikki kortit.

Ekat treenit Glasgow’ta ajatellen sovittiin pidettäväksi 12.12. Tampereella. Jokainen oli saanut kotiläksyksi opetella uuden tanssin, St. Patrick’s Day ceilin, vanhan rinnalle. MM-kisoissa täytyy olla kaksi tanssia takataskussa, reel ja jig. Milanon veto oli reel ja nyt siis opetellaan jig. Toki kisoihin voi mennä ihan vaan yhdelläkin tanssilla, mutta jos satumme saamaan ns. Recall’in eli pääsyn toiselle kierrokselle, niin meillä täytyy olla jotain muuta mitä esittää. Siksi treenamme kisakuntoon nyt myös jigin.

Treenien alkuun Heidi piti meille jouluisen alkulämmittelyn ja se kyllä kirvoitti hymyn huulille, ihanaa kun joku oli nähnyt vaivaa ja miettinyt jotain uutta ainaisen juoksentelun ja haarahyppelyn tilalle, joka kyllä sekin ajaa asiansa. Sitten ryhdyimme töihin ja aloitimme uuden tanssin läpikäyminen, ja niinhän se on, että ei tästä(kään) selvitä ilman kimurantteja kohtia. Vaan sitä vartenhan näitä treenejä on, että kimurantit kohdat muuttuu vähemmän kimuranteiksi.

Mutta kävipä sitten niin, että kesken treenien Katjan pohje kramppasi, ja veti niin pahasti jumiin että treeni päättyi hänen osaltaan siihen. Se herätti keskustelun varamiehen tarpeesta, mitä jos näin olisi käynyt esim. Milanossa juuri ennen lavalle nousua. Se kisa olisi ollut siinä. Niinpä kartoitimme mahdollisia ehdokkaita tiimin varamieheksi ja päätimme kysyä mukaan Karoliinaa. Ehtoja oli paljon mutta ei mitään niiden vastineeksi, paitsi parasta seuraa ja kisamatkoja, sekä häviävän pieni mahdollisuus päästä joskus jopa lavalle asti. Karoliina tuumaili asiaa hetken ja suostui, niinpä tiimi kasvoi vielä yhdellä jäsenellä. Siinä missä huhtikuussa tiimi oli kahdeksan ihmisen, onkin se nyt yhdeksän ihmisen ja yhden murmelin tiimi. Ei huono tiimi ollenkaan!

Treenien jälkeen pidimme vielä pienen palaverin ja hioimme vastikkeet ja esittelyt kuntoon mesenaatti sivustoa varten. Tiimin treeni- ja reissukulut kasvavat menestyksen myötä, ja nyt on aika pyytää auttajia mukaan tukemaan tätä projektia.

12392057_154113864953707_6118963633705411739_nSitten olikin ceilimurmeleiden hetki rauhoittua joulun viettoon ja antaa aikaa myös läheisille, syödä ja levätä.

Katjakin sai hyvän sauman lepuuttaa koipensa kuntoon, sillä heti uuden vuoden jälkeen jatkuu treenit täydellä teholla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *