Sponsoria mä metsästän, tahdon saada suuren!

Harrastaminen maksaa aina, vaikka alkuun pääsekin monesti pienellä summalla. Sitten kun siirrytään kilpailemaan nousevat myös kustannukset. Varusteilta vaaditaan enemmän ja kisa-asut ynnä muut asiat täytyy olla kunnossa. Kun puhutaan lajista joka ei ole juurikaan tunnettu Suomessa, ja kilpailut järjestetään lähes poikkeuksetta pohjoismaiden ulkopuolella, puhutaan jo huomattavasta kuluerästä.

Sitten kun puhutaan MM-kilpailuista ja isoista lavoista, kulut kasvavat vielä, sillä näkyvyyteen täytyy panostaa pieniä kilpailuja enemmän. Niin surullista kuin se onkin, ei pelkkä osaaminen välttämättä riitä jos et muuten jää tuomareiden mieleen. Jollain täytyy erottua, ja siinä lähes ainoana keinona on kisa-asu. swarovskiMeillä on kauniit asut, mutta valitettavasti liian pliisut tähän tulevaan tarkoitukseen. On siis lähdettävä strassikaupoille ja liimattava asuihin pari sataa kimaltavaa Swarovskin kiveä.  Kukkaro kevenee ja sen paino siirtyy suoraan mekkoon.

Tällä hetkellä kilpailuun valmistautumisen, Skotlantiin matkustamisen, majoittumisen ja kisa-asun tuunaamisen kulut ovat sitä luokkaa että kukaan ei varmaan ole edes uskaltanut niitä yhteen ynnätä. Tarvitsemme sponsorin, tai kaksi, tai kolme tai….Toisin sanoen tarvitsemme apua.

Ennen joulua myimme ihonhoitotuotteita ja saimme tuotosta pienen osuuden itsellemme. Tämä oli alku varainkeruulle, pikkiriikkinen pesämuna oli hankittuna.

Sen jälkeen loimme profiilin ja sivun mesenaatti.me sivustolle. Sivuston kautta haetaan yhteisörahoitusta tarjoamalla rahoittajalle jokin vastike. Meillä tarjolla on valokuva kauniista naisista (meistä) sekä eri tasoista tanssin opetusta. Sivuston kautta voi auttaa meitä muutenkin, emme pakota vastaanottamaan vastiketta jos joku ei sitä halua :) Jos kuitenkin  tiedät tulossa olevan polttareita, synttäreitä, illanviettoja tai virkistyspäiviä, niin vinkkaa meidän olemassaolosta. Täältä pääset katsomaan mistä on kyse.

Seuraavaksi pyysimme suosituksia ja laitoimme apurahahakemuksen vetämään sivistysrahastolle. Nyt ollaan jännän äärellä kun odottelemme kuinka käy.

Tämän jälkeen vuorossa on vielä monet eri yritykset joita olemme pyytäneet tukijoiksemme ja yhteistyökumppaneiksi. Uskon vahvasti että löytyy tapoja hyödyttää kaikkia osapuolia, nyt täytyy vain löytää oikeat tahot.

Verkot on vesillä, mutta tuleeko saalista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *