Glasgow -> lukittu

Nyt ei ole enää paluuta. Opettajaltamme tuli viesti että ilmoittautumiset on tehty ja  kilpailumaksut maksettu, homma on sitä myöten virallista. Glasgow todellakin odottaa, jos sitä ikinä epäilimme.

Harjoittelun suhteen on nyt hiljaiset viikot. Mari on työssäoppimassa Dublinissa, Lauran flunssa istuu sitkeässä ja muilla on omat kiireensä. Laiskoja ei silti olla, jokainen punnertaa tahollaan, pitää kuviot mielessä, treenaa vatsoja, askeleita ja tekniikkaa. Seuraavan kerran kun nähdään ystävänpäivänä, ei huomautettavaa pitäisi enää olla näistä asioista. Siitä eteenpäin keskitytään kuvioiden pitämiseen ja yhtäaikaisuuteen, tekniikkaan ei tarvitse tuhlata niin paljon kallista treeniaikaa.

Jossain välissä pystytämme mekkojen tuunausstudion ja “kivitämme” jokaisen kisa-asun strasseilla. Strassit ostimme Jyväskylässä sijaitsevasta Alemana Dance Centeristä. Katja meni paikan päälle kisa-asun kanssa, ja asiantuntevan palvelun ja opastuksen avulla saimme hommattua sopivan määrän oikean värisiä kimaltavia kiviä. Kiitos heille :)

Kivissä on liimapinta valmiina ja kiinnittäminen tapahtuu kuumennuksen avulla. Ehkä pienin kauhunsekaisin tuntein odotan tätä tulevaa puuhahetkeä, kivet ovat pienen pieniä ja niitä tulee jokaiseen asuun lähemmäs 500 kpl. Mutta jälleen kerran tulee todettua, että mitäpä sitä ei tekisi rakkaan harrastuksensa eteen. Ja lopputulos on varmasti säihkyvän kaunis!

Sponsoririntamalla sen sijaan ei mene kovin lujaa.

Apurahahakemukseen ei ole vielä vastattu, eikä mesenaatti ei ota tuulta alleen vaikka kuinka sitä mainostaa ja jakaa tuolla sosiaalisessa mediassa. Sponsoripyyntöihin on vastannut vain yksi taho, ja vaikka heidän vastauksensa oli kieltävä niin ainakin he vastasivat, asia jota arvostan suuresti. Lisäksi vastausviesti oli kirjoitettu positiiviseen ja kannustavaa sävyyn, mikä kertoo hyvästä palvelusta.

Meillä on tässä onneksi vielä aikaa, joten ei lannistuta. Koskaan ei tiedä mitä nurkan takana piilee, sieltä voi hypätä vaikka S. Ponsori.

Ja on meille luvattu muutama energiapatukka kisamatkan evääksi, joten ei me siellä ihan nälkään kuolla 😉

Tällaiset välikuulumiset teille tänään, toivotamme kaikille mukavia ja reippaita talvipäiviä!

Voitte ulkoilla, tai tehdä kuten Günther, ja nauttia sisätiloissa (kuumaa) juomaa lukien ulkoilusta ja liikunnasta…

Günther

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *