Mitä tapahtuu kun emme treenaa….

Noh, mehän teemme hassuja videoita! :) Vielä enempää paljastamatta, katsokaa video ja lukekaa vasta sen jälkeen alla oleva teksti…

 

Suomalaisethan ovat tunnettuja hulluista tavoistaan sekä kilpailuistaan ja saatiin tästä idea tehdä oma video, missä esitellään kaikelle kansalle meidän “arkisia askareita”. Valitsimme kaikille ne perinteisimmät rutiinit, kuten mämmin syönti iltaisin. Kännykätkin lentelee vähän väliä ja lenkillä saattaa myös koira saada kovaa kyytiä kun emäntä hädissään nappaa tämän syliinsä. Löytyihän sieltä myös Nokian alkuperäinen soittoäänikin, ihan vain nostalgian takia piti se sinne laittaa, jotta saadaan lisää suomalaisuutta näkyviin.

Vilman kanssa käytiin kuvaamassa avantoon menoa Tampereella Rauhaniemen rannassa tammikuun alussa kun pakkasta oli vain noin -28 astetta ja sormet jäätyivät melkein kameraan kiinni. Vilmakin joutui luopumaan piposta ja huivista ennen kuin tuli viesti, että on kiirehdittävä valmistautumaan kisoihin. Hyrrrrr kylmä oli eikä pystynyt olemaan varttia kauempaa kuvaamassa. Kertaotolla purkkiin ja sisälle lämmittelemään. Ja mitä tulee sitten Tiinaan, joka juoksenteli ympäriinsä pelkässä topissa ja shortseissa. Nyt voisi joku tokaista tähän väliin, että “Hulluja nuo suomalaiset!”

Kaikkea sitä tekeekin rakkaan tanssitiimin vuoksi. :)

Nyt on muuten tasan kuusi viikkoa siihen kun minä, Vilma, Noora ja Katja lennämme Edinburghiin ja sieltä matka jatkuu kohti määränpäätä! Iiiiiikkkk nyt iskee pienoinen paniikki kun kirjoitti ylös jäljellä olevan ajan ja siitä tuli sekunnissa totta, eikä vain ole mielessä ollut asia, jota ei ole ihan vielä tajunnut. Onneksi ystävänpäivän kunniaksi meillä on treenit Helsingissä ja saamme myös Marin takaisin Suomeen. Hänen kolmen viikon työssäoppimisjakso Dublinissa alkaa olla lopuillaan ja koko tiimi on taas kasassa ja valmiina maailman valloitukseen!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *