Kimalletta, timantteja, liimaa ja pitkää pinnaa…

IMG_20160220_193006

Näitä tarvittiin paljon viikonlopun aikana, kun aloitimme strassien liimaamisen kisamekkoihin. Lähemmäs 500 pientä strassia pitää liimata kahdeksaan pukuun ja aikaa on kuukausi.

Lauantaina aamulla aloitettiin kahden mekon työstäminen Nellin ja Vilman talon pesutuvassa. :) Ihmettelette varmaan miksi pesutupaan päädyttiin, mutta selitys on hyvinkin yksinkertainen. Tytöt asuvat kimppakämpässä ja Nellillä on kissa, joka on erittäin utelias eikä varmasti olisi jättänyt kiiltäviä strasseja huomioimatta. Täytyi siis siirtyä talon kerhohuoneelle, joka on pesutuvan yhteydessä, mutta jostain syystä sillä puolella ei ollut sähköä, joten raahasimme kaikki tarvikkeet pesualtaiden viereen. Onneksi ei tullut ketään pesemään pyykkejään, vaikka joku setä siinä pyörähtikin ihmettelemässä! :)

     20160220_110657    20160220_124014    20160220_111835    20160220_124213

Kolmen tunnin ajan Katja, Tiina ja Heidi päkersivät mekkojen kimpussa ja saivat yhden yläosan ja noin puolet toisen mekon helmasta valmiiksi. Meillä oli sovittuna treenit iltapäivälle, joten työ piti keskeyttää tanssimisen ajaksi, mutta ahkerat tytöt jatkoivat liimailua vielä illalla. Katja sai oman mekkonsa valmiiksi viisi minuuttia yli puolen yön, ja yhteensä aikaa liimaamiseen meni noin viisi tuntia!! Ei ole mikään lyhyt ja helppo tämä projekti, mutta olemme ainakin säihkyviä MM-lavalla. 😉

Treeneissä hioimme todella paljon tekniikkaa, sillä uuden opettajan tyylin omaksuminen ei ole onnistu ihan hetkessä ja asiaa vaikeuttaa vielä eri kaupungeissa asuminen. Jos pääsisimme treenaamaan yhdessä ainakin kerran viikossa, mieluiten pari kertaa, olisimme aivan eri pisteessä tanssien kanssa. Nyt on neljä viikkoa aikaa treenata ja jokaisen täytyy kotona joka päivä kertailla askeleita ja kuvioita, sekä saada jalat tottelemaan käskyjä, joita niille annetaan.

20160220_154328 Tanssien analysointia

Nyt on harmiksi Noora ollut sairaslomalla eikä hän päässyt viikonlopun treeneihin. Lisäksi Nellillä alkaa plantaarifaskiitti vaivata pahasti, ja tällaiset vaikuttavat treenaamiseen huomattavasti. Pitäisi osata levätä kunnolla kaiken treenaamisen vastapainoksi, mutta innoissaan sitä vain pomppisi aamusta iltaan, on hyvin vaikea olla paikoillaan! Toivotaan, että pysyisimme muuten nyt kaikki terveinä eikä tulisi mitään pahoja rasitusvammoja, jotka vaikuttaisivat kisamenestykseen.

Onneksi meillä oli myös hieman aikaa rentoutua lauantai-iltana, kun osa tytöistä majoittui meidän yhden tanssikaverin luona, joka itse ei ollut kotona. Saimme hänen saunavuoron käyttöönsä ja niin oli seitsemän tyttöä yhtä aikaa saunassa!! Tiivis oli tunnelma, mutta teki todella hyvää päästä hetkeksi nautiskelemaan löylyistä! Saunan päälle tilasimme iltapalaa, ei sieltä terveellisimmästä päästä, mutta tilanne vaati energiaa. Katselimme myös yhdessä Heartbeat of home – dvd:n, (paitsi Katja joka ei malttanut jättää liimailu-operaatiotaan) jonka piti olla irkkutanssishow, mutta pettymykseksi siinä oli ihan liikaa flamencoa, lattareita ja nykytanssia.. Ihan viihdyttävä silti, mutta tätä meidän ihanaa lajia olisi saanut olla paljon enemmän.

20160220_195045 20160220_213306

Hyvää ja terveellistä tanssijan ruokaa, pizzaa ja burgeria! :)

Kahden viikon päästä meidän opettajamme Tereza tulee Suomeen pitämään tiiviskurssin. Silloin kuulemme kumman tanssin hän haluaa meidän tekevän kisoissa ja voimme viimeiset kaksi viikkoa keskittyä siihen tanssiin enemmän.  Sitten se onkin menoa!! Scotland, JIG THIS OUT, the only Finnish ceili team will be there soon!!! 😀

received_10154615574258508

                                          Nätit ceilaajat treenisalissa lähettämässä Nooralle kuvaterveisiä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *