Mitäpäs sitten?

Me ollaan oltu aika hiljaa viime ajat. Facebook jo muistutteli jokin aika sitten että edellisestä päivityksestä on 25 päivää aikaa, että pitäiskös pikkuhiljaa taas sanoa jotain. No pitäisi! Alkumaistiaisena saitte muutaman kuvan kisalavalta, puheet tulee tässä.

Täällä taustalla on analysoitu mennyttä kautta ja kisoja. Meillä on 122 kuvaa ja yksi video kisalavalta joita tarkastella kriittisin silmin, teille poimittiin vain parhaat palat.

Tässä alla esimerkiksi on muuten hyvä kuva, mutta se kertoo asioista jotka eivät meillä ihan ole vielä kohdallaan. Etualalla Katja ja Laura eivät ole täysin rinta rinnan, kun taas ihannetilanteessa näin olisi. Me emme muodosta pareina täydellistä ristiä (+), ja jokaisen jalat viipottaa inasen eri tahtia. Parhaista parhaat ovat täysin (tai ainakin 90%) yhtenäisiä keskenään, on kuin kahdeksan ihmistä olisi tullut yhdeksi. Siinä meille työmaata!

unspecified

Ja vertailun vuoksi kuva jossa homma näyttäisi toimivan

Murmelit

Olemme myös miettineet jatkoa; mitkä ovat tulevat tavoitteet, mikä on se vähimmäistreenimäärä joka siihen tarvitaan, mitä muuta se vaatii, olenko valmis siihen sitoutumaan, riittääkö motivaatio ja aika, ja ennen kaikkea, olemmeko samalla viivalla näiden asioiden suhteen? Keskustelu on siis käynyt kiivaana ja yksimielisyys on vähitellen löytynyt. Valitettavasti Laura kuitenkin katsoi ettei voi sitoutua kaikkiin samoihin tavoitteisiin kuin muut, ja hän päättikin jättäytyä taka-alalle ja ottaa vaihtopenkin hallintaansa. Näin ollen joitain muutoksia tiimin kokoonpanoon on tulossa, ja nyt onkin vuorossa sotasuunnitelmat sen, sekä treenien suhteen. Sitten synkronoidaan kalenterit ja ruvetaan lyömään treenejä lukkoon. Siitä se lähtee, Güntherin ceilimurmeleiden paluu!

Ihan laiskoina täällä ei kuitenkaan ole oltu vaikka hiljaiseloa on vietetty. Työt ja opiskelut on pitäneet jokaisen enemmän tai vähemmän kiireisenä, mutta tanssi on jatkunut.

Prahan kisat lähestyvät, H-hetkeen ei ole kuin reilu kuukausi. Heidi, Noora, Tiina, Vilma sekä Katja lähtevät sinne sooloilla ja 2-hand / 3-hand tansseilla, joten treenitossuja on kulutettu edelleen, kun askeleita on hiottu täydellisyyteensä. Laura valmistautuu Ameriikan matkaan ja hän osallistuu siellä paikallisiin kisoihin sooloillaan, Karoliina lukee pääsykokeisiin auttaen siinä sivussa Katjaa treenirintamalla. Mari taas omalla suunnallaan pakkailee laukkuja Vietnamin matkaa varten sekä hioo suunnitelmia syksyn varalle.

Nelli sai teatteriopintonsa päätökseen ja loisti päättötyön ensi-ilta-näytöksessä. Enskaria juhlistettiin kuulemma railakkaasti kuohujuoman voimin, ja taisi vielä aamullakin olla pää vähän pyörällä. Sen verran hienosti oli esitys mennyt että se poiki heti työtarjouksen ja nyt onkin edessä vaikeiden valintojen tekeminen. Aika ei ehkä riitä ceilitiimin kanssa treenaamiseen, kun syksyn ajan olisi teatterilla harjoituksia ja esityksiä aika paljon, mutta tämä selviää lähiviikkojen aikana.

Myös Vilma sai opintonsa päätökseen ja koko maailma on avoinna.

Onnea tytöt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *